Spring til indhold

Tips om billig linkbuilding

linkbuildingpakke

Måske har du hørt om linkbuilding før, uden stadig helt at vide, hvad det går ud på. Køb af linkbuilding kan være en fornuftig investering, hvis man ejer en virksomhed. Det kan både være en ældre og en nyere virksomhed. Det er en oplagt måde at blive mere tydelig på det digitale marked og det er kun godt for virksomhedsøkonomien.

Hvad er linkbuilding?

Først og fremmest bør linkbuilding blive forklaret. Som navnet angiver, så er det en måde at skabe sammenhæng, i dette tilfælde blandt hjemmesider. Ved at bruge linkbuilding, kan du få andre hjemmesider til at linke direkte til din hjemmeside. Dette betyder naturligvis, at du skal have mange hjemmesider til at linke til din, før at det virker. Man kan sammenligne et link i en artikel, med en anbefaling. Derfor er det bedst at få den anbefaling, fra nogen som har autoritet. Nogen hvis anbefaling vægter tungt. Køber du linkbuilding, vil det bestå af flere artiker på forskellige publiceringsdomæner, hvori et link til din side indgår. At linket indgår i en tekst, gør det mere sandsynligt, at nogen vil trykke på det, i forhold til hvis det står alene.

Både blogs og virksomheder

Linkbuilding er god til mange ting. Det kan bruges af virksomheder, der gerne vil have henvisning til en hjemmeside, hvorfra der sælges produkter. Særligt hvis man har en nyere hjemmeside, som ikke så mange mennesker kender til. Men linkbuilding kan også bruges af bloggere, der ønsker at nå ud til flere mennesker. Mange starter en blog fordi de kan lide at skrive og dele, uden at have tanke for salg og indtjening. Men hvis din blog bliver stor nok, så kan der uden tvivl være mulighed for at tjene lidt. Linkbuilding kan hjælpe din blog godt på vej. Leder du efter billig linkbuilding, findes der mange virksomheder som kan hjælpe med dette. 

Det skal du være opmærksom på 

Hvis du er den som betaler for linkbuilding, er der ikke mange regler du skal være opmærksom på. Men det kan også være at du bliver tilbudt at have linkbuilding til andre sider, på din hjemmeside eller blog. Her er det først og fremmest vigtigt at du kan stå inde for det der linkes til. Tjek hjemmesiden ud, inden du bare siger ja til at linke til den. Derudover er det rigtig vigtigt, at du oplyser om betalt/sponsoreret annoncering. Markedsføringsloven kræver at der er tydelig skiltning med annoncering, og derfor kan du hurtigt komme i klemme, hvis du ikke skriver det. Et godt tip er at skrive det i starten af artiklen, så du ved at dine læsere ser det, uanset om de læser færdigt eller ej.

Linkbuilding bør ikke bruges alene 

Linkbuilding kan godt hjælpe dig med at komme længere ud, men generelt handler det også om at gøre hvad man kan, for sin hjemmeside. Derfor skal du generelt have fokus på at brande din side og få andre virksomheder og hjemmesider, til at nævne din side på en naturlig måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *