Spring til indhold

Tips om køb links

  • af
linkbuildingpakke

Vil du gerne have, at din side får en bedre placering hos de forskellige søgemaskiner? Så kan det være, at du bør overveje at få professionel hjælp til søgemaskineoptimering. Med lidt hjælp til at optimere din hjemmeside til de forskellige søgemaskiner, kan din hjemmeside få en højere placering. Dermed kan du også være ret sikker på at få flere besøgende på din hjemmeside, og det giver hurtigt flere kunder i butikken.

Der findes flere forskellige måder at optimere sin hjemmeside på. Man kan bl.a. sørge for at bruge de rigtige nøgleord eller linke ud til forskellige andre sider, men en af de vigtigste ting er linkbuilding til din hjemmeside.

Forskellige typer linkbuilding

Linkbuilding er et effektivt redskab til at søgemaskineoptimere sin hjemmeside. Her får man andre sider til at linke til ens egen hjemmeside. Det ser søgemaskinerne som en anbefaling af ens hjemmeside. Jo flere links eller anbefalinger, man har fået fra en anden side, jo bedre en placering får man altså hos de forskellige søgemaskiner. Denne placering gør også, at man har lettere ved at få flere besøgende.

Der findes forskellige typer af linkbuilding. Man skal dog være opmærksom på, at det kan være i strid med markedsføringsloven eller retningslinjerne hos de forskellige søgemaskiner – alt efter hvilken metode man selv, eller dem man beder om hjælp til det, bruger.

Køb links fra troværdige sider

Hvis man ser linkbuilding som anbefalinger, kan man tage nogle overvejelser fra den virkelige verden med ind. Anbefalinger fra forskellige personer vægtes forskelligt. Sådan er det også med de sider, man kan få links til sin hjemmeside fra. Nogle sider har, ligesom personer, høj troværdighed, så derfor vægter deres anbefaling af ens side også højere hos søgemaskinerne. 

Samtidig er der også nogle sider eller personer, hvis anbefalinger man ikke ser som noget særligt eller måske ser som noget direkte skadeligt. Derfor vil man helst købe links fra de mest troværdige sider eller måske fra de neutrale sider. Samtidig vil man gerne undgå at købe links fra de sider, der kan skade ens egen hjemmeside. 

Derudover vil man også gerne have links fra sider, der er relevante i forhold til ens egen hjemmeside, da de også vil vægte højere.

Vær opmærksom, så du ikke bliver smidt ud

Hvis man vælger at købe links, skal man også være opmærksom på at gøre det på en måde, så det ikke er i strid med hverken markedsføringsloven eller søgemaskinernes retningslinjer. Hvis man får gjort noget, der er i strid med dette, kan man nemlig risikere, at det har den modsatte effekt. 

I værste fald kan man risikere at blive smidt helt ud af søgemaskinernes indeks. Bryder man markedsføringsloven, kan man også risikere at blive straffet ud fra de danske love. Derfor: køb links fra de rigtige sider, så det ikke får negative konsekvenser for din hjemmeside. 

Noget af det, man skal være opmærksom på, er, at de fleste købte links skal være markeret med ordene annonce eller sponsoreret for ikke at være i strid med retningslinjer eller markedsføringsloven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *