Spring til indhold

Sådan får Tonerland.dk nye kunder med SEO og linkbuilding

  • af

Som virksomhedsejer er det essentielt at vide, hvordan man får nye kunder. Og du er sikkert havnet her, på denne artikel, fordi du gerne vil vide, hvordan Tonerland har fået nye kunder. Først og fremmest er det vigtigt at vide, hvad SEO og linkbuilding betyder. Dernæst kan du finde ud af, hvordan Tonerland har brugt det og dermed også hvordan du kan bruge det. Du kan i denne artikel få større kendskab til SEO og linkbuilding.

Hvad er SEO og linkbuilding og hvad kan du bruge det til?

SEO er en forkortelse af Search Engine Optimization, som på dansk betyder søgemaskine optimering. Det er noget, som Tonerland, andre virksomheder og du kan bruge til at rangere højere på de forskellige søgemaskiner. Forestil dig, at du laver en søgning på google, hvor længe bladre du igennem søgeresultaterne? Statistikken viser, at det oftest er de tre øverste søgeresultater, folk klikker ind på, og det er sjældent at de overhovedet kommer til side to. Derfor er det vigtigt at rangere højt på for eksempel en google søgning, hvis du vil have flere besøgende på din hjemmeside og dermed også flere kunder. Linkbuilding er en del af SEO og det betyder kort sagt aktive links på eller til din hjemmeside. Dette ser google som anbefalinger og linkes der til din hjemmeside, er det dermed en anbefaling af din side. Det er bedst, at det er andre sider, da søgemaskiner ser dette som eksterne anbefalinger, og det betyder mere end interne, men du kan også linke til din egen side, dette vil også blive taget med, men vægtes bare ikke lige så højt. Tonerland kan for eksempel linke til deres lasertoner på deres forside, dette skaber flere kliks og bliver set af søgemaskiner som en intern anbefaling af denne side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *