Spring til indhold

Derfor skal du huske search intent når du opsætter din hjemmeside med indhold og søgeord

  • af

Måske har du før hørt om begrebet Search Intent og måske har du ikke stiftet bekendtskab med det endnu. Search Intent betyder egentlig blot, at man får det frem man søger efter. Mange virksomheder vil måske gerne ranke på nogle meget bestemte ord, på nogle meget bestemte sider. Når man har et ønske som dette, så er endnu vigtigere at have Search Intent for øje.

Helt enkelt, så betyder Search Intent nemlig, at hvis du f.eks. søger efter en opskrift på den bedste spaghetti carbonára, så vil du gerne ind på en side der giver dig en opskrift på den bedste spaghetti carbonára og ikke en side der f.eks. sælger dig spaghetti eller lign. Hvis man render ind i sådan en side, i sin søgning efter den bedste ret – ja, så hopper man ud af siden igen og dermed får den hjemmeside man hopper ud fra en højere bounce rate og dermed viser man Google, at det resultat ikke giver særlig meget mening ift. ens Search Intent – altså formålet med ens søgning.

 

Byg content op efter det du gerne vil have folk, søger efter

 

Når du skal bygge en landingsside op, efter det søgeord du gerne vil ranke på, så skal du derfor huske Search Intent. En god idé er at google det ord du gerne vil ranke på og så åbne de 10 første sider og se hvilken slags indhold der kommer frem. Er det f.eks. 10 blog sider og du gerne vil ranke på ordet på en produktside, så kan det være en hård og endda ligefrem umulig opgave. Der skal du i stedet læne dig op ad resultaterne og få skrevet et rigtig godt og bedre blogindlæg end dine konkurrenter.

Virker det stadig en smule forvirrende eller lyder det hårdt – så kan det være du skal alliere dig med et professionelt SEO bureau, der faktisk har prøvet det her mange gange før og som allerede ved hvordan det hele skal skrives og sættes op, så du kan få de bedste resultater på de søgeord du gerne vil findes på.

SEO bureauet Createrz har f.eks. sørget for flere rigtig gode placeringer til deres kunder ved at gøre brug af kunsten der hedder Search Intent. Her kan de ikke bare hjælpe dig med at rette i det indhold du skal publicere, men også guide dig i hvordan det skal skrives og hvordan det præcist skal opsættes, så du har de bedste forudsætninger for at komme frem på Google. Har du f.eks. selv gode skrivefærdigheder og tiden og lysten til det, så kan du selv komme med teksterne og ellers kan du gøre brug af deres tekstforfatter til opgaven.

 

Du kan også altid selv prøve dig frem og se om du kan få succes med det og dermed få scoret dig nogle gode placeringer på Google og dermed få flere eksponeringer og forhåbentlig flere kunder!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *