Spring til indhold

Sidder du for meget foran computeren? Derfor skal du bruge bluelight briller

  • af

Verden er i udvikling og det er teknologien dermed også. Det er også derfor at digital marketing er blevet så populært. Digitale medier og teknologi er nærmest omdrejningspunktet for vores alles hverdag. Vi bruger computere, telefoner, tablets og tv næsten hver dag. Vi bruger det både på arbejdet, i skolen og i fritiden, men det kan faktisk have en negativ effekt på dit helbred. Læs mere her og find ud af hvorfor og hvordan du undgår det bedst muligt.

Beskyt dit syn med skærmbriller

Fra digitale skærme kommer det famøse blå lys, det er det lys der fortæller vores hjerner at det er dag. Før i tiden, hvor teknologien ikke var til, der var solen vores kilde til det her blå lys og det var det der gjorde at vi var vågne, friske og i gang. Når så natten og dermed mørket faldt på, ja så var det tid til at sove. Via vores teknologi i dag, der får vi det blå lys, godt nok i kunstig form, men det tricker vores hjerner til at tro, at vi skal være vågne. Derfor kan man både få hovedpine og dårlig søvn ved brug af stort set alt digitalt. Dårlig søvn kan påvirke vores immunforsvar og øge chancerne for at blive overvægtig. Så hvis du gerne vil have en ordentlig døgnrytme, kunne sove bedre eller undgå nætter, hvor du vender og drejer dig hele tiden. Så beskyt dit syn med skærmbriller. Dem kan du læse meget mere om i afsnittet herunder og hvorfor det er en fordel at benytte sig af dem og specielt, hvis du bruger mange timer om dagen foran skærmen.

Hvad er skærmbriller?

Skærmbriller er lavet sådan, at de beskytter dine øjne mod det her kunstige lys, som vi får fra alle de skærme vi bruger i dag. Dine øjne bliver derfor mindre anstrengte, du slipper for hovedpine og du kan sove langt bedre om natten. Skærmbriller lyder måske lidt scifi agtigt, men det er det så absolut ikke, du vil uden tvivl kunne finde et par skærmbriller der vil klæde dit ansigt og passe til din personlige stil. Endnu et plus er at du kan få de her skærmbriller med styrke i, hvis du så har dårligt syn, ja så behøver det ikke engang at være en hindring for dig i at anskaffe dig et par skærmbriller.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *