Spring til indhold

Grunde til at SEO er så vigtigt for din virksomhed

  • af

For nogle er SEO en selvfølge, men for mange andre er SEO noget teknisk, som man ikke helt forstår. Det er også meget forståeligt, da det er et teknisk begreb, som kræver lidt baggrundsviden, men i bund og grund er ideen bag SEO meget simpel. I denne artikel vil vi forklare hvad SEO er, samt komme med en række grunde til at SEO er enormt vigtigt for din virksomhed.

Hvad er SEO?

 

SEO er en engelsk forkortelse for Search Engine Optimization. Som du nok lidt kan høre fra navnet, så går det ud på et optimere din hjemmeside så meget i forhold til de forskellige søgemaskiner. Ved at optimere din hjemmeside med fokus på søgemaskinerne kan du få din hjemmeside til at dukke op så højt som muligt i søgeresultaterne af f.eks. Google, så flere potentielle kunder ser din hjemmeside. Der er flere forskellige måder man kan lave SEO på, som f.eks. at fokusere på nøgleord i indholdet af ens hjemmeside, optimere ting som billeder og overskrifter, samt at foretage linkbuilding. Nedenunder kan du læse grundene til at du bør undersøge SEO mere og finde ud af hvordan du kan lave SEO på din hjemmeside.

 

  1. Søgeresultaterne på Google kan blive din største kilde af kunder

 

Uden at have nogle præcise tal for hvor mange der søger på Google, så kan du godt regne ud, at det er en kæmpe mængde af mennesker der hver dag søger på lige præcis det, som din virksomhed tilbyder. Hvis du kan få din hjemmeside til at ende som en af topplaceringer i Google når disse potentielle kunder søger efter din ydelse eller dit produkt, så kan det hurtigt resultere i en kæmpe ny mængde kunder.

 

Har du ikke en hjemmeside? Så er det med at få lavet en med det samme. En hjemmeside er enormt vigtig i denne digitale tidsalder? Går du rundt med spørgsmålet: Hvad koster en hjemmeside? Det er ikke specielt dyrt at få lavet en professionel hjemmeside og det er altid omkostningen værd.

 

  1. Mere trafik = flere kunder

 

I takt med at du får styr på SEO og får flere trafik på din hjemmeside, så vil du automatisk også få flere kunder. Det er naturligvis vigtigt, at du har en flot og troværdig hjemmeside som konverterer, men har du styr på hjemmesidens design, så vil mere trafik altid resultere i flere kunder. Det er bare simpel matematik. Hvis det i gennemsnit er en ud af hundred besøgende på din hjemmeside der placerer en ordre, så vil 100 besøgende være en ordre, mens 1000 besøgende vil være 10 ordre.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *