Spring til indhold

Linkbuilding er en vigtig del af din SEO

  • af

SEO er et af de vigtigste begreber når man har en hjemmeside. SEO handler om at få sin hjemmeside til at blive så synlig som muligt på de forskellige søgemaskiner, som f.eks. Google. SEO udføres på mange forskellige måder og der er derfor mange forskellige ting man skal tænke over, hvis man er ude på at optimere sin hjemmeside.

Først og fremmest skal man fokusere på at optimere sin hjemmeside i forhold til specifikke nøgleord. Det vil sige, at hvis du gerne vil have at din hjemmeside dukker op på google når en person søger på ”billig hjemmeside”, så er det vigtigt at du optimerer din hjemmeside i forhold til dette nøgleord. Det gør du bl.a. ved at have blogindlæg der fokuserer på dette nøgleord.

 

Derudover er linkbuilding også et enormt vigtigt begreb når du er ude på at optimere din hjemmeside til de forskellige søgemaskiner. Det gælder både indgående, udgående og interne links, da de alle er enormt vigtigt for hvordan din hjemmeside klarer sig online. Hvis dit mål er at få så meget trafik som muligt fra Google og ramme de gode placeringer, så er linkbuilding med andre ord enormt vigtigt. Det er bl.a. linkstruktur og linkprofiler man skal arbejde med.

 

Hvad er linkbuilding?

 

Hvis man oversætter linkbuilding til dansk, så står det for opbygning af links, og det er sådan set præcist det det går ud på. Begrebet dækker nemlig over de forskellige metoder man kan bruge til at indhente og opbygge links til ens hjemmeside. Det er både on-page og off-page man fokuserer på. Derfor deler man linkbuilding op i tre forskellige kategorier, som er indgående links, udgående links og hjemmesidens interne linkstruktur. Indgående links er den kategori som har den største effekt, men derfor er det stadig enormt vigtigt at fokusere på de andre også. Har man succes med at skabe en effektiv lunkbuilding strategi for sin hjemmeside, så kan man opnå enormt meget mere trafik end man er vant til.

 

Linkbuilding er en vedvarende proces

 

Linkbuilding er ikke en nem opgave, og det kræver en vis form for viden og tålmodighed. Derudover er det også noget, som man aldrig bliver færdig med. Det er en vedvarende proces, som man hele tiden skal arbejde med. Derfor vælger mange også at få et webbureau til at gøre linkbuilding arbejdet for en. Et bureau vil nemlig have viden og ekspertisen til at lave effektiv linkbuilding for dig.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *