Spring til indhold

Sådan skriver du om digital marketing og kondomer

  • af

Digital marketing er kort og godt sagt markedsføring der foregår online. Det er den nemmeste og hurtigste platform, hvorpå du kan skabe kendskab til din virksomhed, dine ydelser, dit produkt, dit brand eller dig selv. Internettet og teknologien er blevet en stor del af hverdagen og mange aspekter af vores liv er blevet digitaliseret. Statistikker viser at 88% af folk mellem 15 og 89 år er online hver dag eller næsten ihvertfald, sådan cirka mellem 5-7 dage om ugen. Der ses en stigende tendens i at være online og derfor er dette stedet, hvor du kan markedsføre bedst. I denne artikel kan du læse mere om det og konsekvenserne det kan have at være lidt for hurtig.

Derfor er det vigtigt, at du ikke er for hurtig, når du laver marketing online

Digital marketing handler i bund og grund om, at synliggøre din virksomhed, dit brand, dine produkter, dine ydelser eller dig selv. Du kan også gøre dine markedsføringsplan meget mere målrettet online og derfor vil du meget nemmer kunne komme i kontakt med den relevante målgruppe. Det er ydermere din måde som virksomhedsejer, hvorpå du kan tracke og se dine kunders færden. Du kan se, hvad der fastholder dem og hvor de slipper interessen igen, du får dermed et større overblik over, hvad der virker og hvad der ikke gør. Det er vigtigt, at du målretter din markedsføring til den rette målgruppe både sprogmæssigt, men også hvordan du præsentere dig selv, dine ydelser eller dit produkt. Marketing online er en markedsføringsform som kan gå super stærkt og derfor er det vigtigt, at du ikke er for hurtig. Dette kan skabe dårlig omtale eller et dårligt ry for din virksomhed og derfor er det vigtigt, at du laver en ordentlig markedsføringsplan også selvom du kan igangsætte den hurtigt.

Du må ikke lade dig styre af impulser

Det er vigtigt, at du som virksomhedsejer, selvstændig eller iværksætter er i stand til at tænke lidt længere frem og holde tungen lige i munden også selvom du er under pres. På den måde får du nemlig de bedste resultater, det drejer sig om selvkontrol og selvdisciplin. Selv i dit privatliv er det vigtigt, at du ikke lader dig styre af dine impulser og at tingene går for hurtigt. Det er vigtigt at beskytter sig selv og bruge prævention, på den måde kommer der ikke børn som kan tage tiden fra virksomheden før du er klar til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *