Spring til indhold

Vil du skabe synlighed på nettet? Hent hjælp i danskundervisningen

  • af

At skabe synlighed på nettet er ikke bare et smart påfund, men en nødvendighed i dag for at drive en succesfuld virksomhed.

Langt over 80% af alle danskere går på nettet og foretager mindst en søgning i dag inden de handler, og det gælder faktisk uanset om de handler off- eller online.

Nettets søgemaskiner svarer altså til det man tidligere kaldte vejviseren, eller telefonbogen.

Men internettet er jo et vidt begreb, og konkurrencen er hård, så hvordan sikrer du dig lige at netop din forretning bliver vist, i stedet for din konkurrents, når næste kunde søger efter det du tilbyder. Og hvordan henter du hjælp fra dansk undervisningen og novelle analyse? Det kan du læse mere om her.

Skab brugbart indhold

Både på din egen side, og de steder hvor du evt. måtte poste dine links, handler det om at indholdet skal være brugbart for læseren. Brugbart kan være mange ting, det kan være i form af spændende nyheder, guides, underholdning osv. osv. For at kunne skabe godt indhold kan det være en god ide at pudse op på dine danskkundskaber, jo dygtigere du bliver til at skrive, jo nemmere kan du skabe omtale. Det kan være alt lige fra grammatik og tegnsætning, til novelle analyse, du vælger at give dig i kast med for at blive en bedre tekst fremstiller.

I det hele taget er novelle analysen brugbar, da du kan bruge flere elementer herfra til at sikre dig, at dine tekster er fængende.

SEO og linkbuilding

En af de mest brugte, og mest effektive måder at skabe synlighed på er ved at lave SEO (Søgemaskineopdatering)
Jo højere din side, webshop, blog osv. rangerer i søgeresultaterne, jo nemmere er det selvfølgelig for kunderne at finde dig.

Men begrebet over SEO dækker over en del forskellige ting, herunder linkbuilding, altså hvor du gennem andre sider linker til din egen side.

Men det er ikke nok at der bare ligger en masse links spredt ud over nettet, søgemaskinerne skal helst kunne genkende disse links som troværdige, og nyttefulde for kunderne / brugerne, og her kommer dine danskkundskaber i spil.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *