Spring til indhold

Guide til Google analytics – Det usete potentiale

  • af

Google analytics er et undervurderet værktøj. Der er i dag mange der snakker om Google annoncering og andre typer annoncering, men der er også mange som ikke kender til den markedsføringsmetode som Google Analytics giver. Det er nemlig sådan med Google analytics, at man kan få et virkelig tæt nærbillede af sin målgruppe, og sine annonceringer, og deres påvirkning på målgrupperne. Dette stykke værktøj bliver ikke brugt til sit potentiale, så derfor får du en lille guide til at hvordan det burde gøres.

 

Med Google analytics, så får du altså en mulighed for at at følge med i realtid på dine annoncer. Dette betyder, at hvis du kører en større annonce, så er det en smart ide at følge med i den i realtid. Det er det fordi du kan lave små tweaks i dine annoncer, hvis nu annonceringen ikke går så godt, som man ellers først havde troet. Dette er en god start på en bedre annoncering, og sikkerheden og trygheden i et realtids værktøj er super rar, når man laver annoncering. Google Analytics er også en god trackings softwarre til at finde ud af lige præcis hvor dine kunder de kommer fra. Med Google Analytics, så kan du se hvordan folk kommer ind på din side. Er det organisk trafik, eller er det referral? Du kan hurtigt finde ud af om det er henvisninger, og se hvem det lige præcis er der henvender dig. Dette værktøj er derfor rigtig godt til dig hvis du gerne vil kende mere til hvordan din trafik ender hos dig.

 

Youtube Annoncering fungerer godt sammen med Google Analytics

 

Youtube Annoncering er en smart ting at gøre ved siden af Google analytics, hvis det er sådan at du også har gode videoer, eller bruger Youtube som en markedsførings kilde. Med Youtube annoncering, så er det oplagt at bruge videoer til at markedsføre sig selv på. Dette er fordi Youtube er den største video markedsføringsplatform, og den største video platform. Tilsammen, så vil man have en rigtig god overvågning for sin markedsføring, som er meget vigtigere end man ellers skulle tro. Med markedsføring handler det om at please dem der læser den, for at få dem til at gøre et eller andet. Dette kunne være at besøge ens side med formålet om at få dem til at udfylde en etiket. Det kunne være at give dem et telefonnummer de skal ringe på, eller det kunne være at få dem til at sende en mail. Mange i dag vælger at benytte en kontaktformular fordi den er mere flexibel, og det er lettere for de fleste virksomheder at arbejde med sådan en. Det er vigtigt at vælge noget, som virker for en selv.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *