Spring til indhold

Freeway´s mange websites

  • af

Freeway giver dig mulighed for at designe flotte hjemmesider og få din forretning god på vingerne. Uanset om du lige er startet op, om du har brug for en fornyelse, eller af en helt tredje grund, så kan det være, du skal overveje at kigge på Freeway.

Fra sociale medier til hjemmesider – hvordan skal de se ud, og hvad skal de indeholde? Herunder kan du lære mere om, hvorfor en god hjemmeside er vigtig, og hvad du især bør huske. Artiklen tager ganske kort tid at gennemlæse, men indholdet kan være afgørende for din forretnings succes.

Digital markedsføring

Sociale medier er et stærkt værktøj, når det kommer til markedsføring – det er billigere end reklamer, og du kan med repræsentere dit firma præcis som du vil. Sociale medier giver dig mange muligheder, men selvom de er vigtige, er de ikke de vigtigste.

Det er din hjemmeside. Din hjemmeside er dit vigtigste markedsføringsredskab, også selvom du måske ikke var klar over det. Du kan have den fineste sociale medietilstedeværelse, men din hjemmeside er virksomhedens digitale ansigt.

Du skal se sociale medier som en mulighed for at komme ned i øjenhøjde med dine kunder, men hjemmesiden er din forretning, når den stiller op i jakkesæt. Derfor skal den også være skarp!

Uanset om du skriver om nyheder fra Viborg eller den nyeste mode i Venedig, så skal din hjemmeside være pæn, ryddelig og overskuelig.

Herunder kan du se de ting, du skal huske, når du laver eller får lavet din hjemmeside.

Dét skal du huske på din hjemmeside

De vigtigste ting, du skal inkludere på din hjemmeside, er info om firmaet og kontaktmuligheder. De to ting er sådan set det eneste, din hjemmeside virkelig behøver, og du kan sagtens klare dig med dem alene. Men mangler de, mangler din hjemmeside.

Info om firmaet lader besøgende vide, hvor de er havnet. Ingen skal være i tvivl om, om du er snedker eller skomager, og det skal være helt tydeligt, hvad du sælger eller tilbyder.

Kontaktinformation er nødvendigt for din troværdighed. Hvis du ikke kan kontaktes på nogen måde, heller ikke via kontaktformular eller arbejdsmail, vil dit firma automatisk virke mistænkeligt.

De to ting skal placeres i flotte rammer. Din hjemmeside skal designes, så den giver udtryk for værdier, og den skal være overskuelig og klar. Vær bevidst om din målgruppe og undgå så vidt som muligt skrift og farver, der kan genere eller være svære at tyde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *