Spring til indhold

LinkedIn Annoncer der giver kunder

Har du en virksomhed, som du gerne vil annoncere for, så er der mange muligheder derude. De fleste og bedste annoncer finder du i dag på nettet. Det mindsker dog ikke mulighederne, da nettet er fyldt med forskellige platforme og hjemmesider, hvor du kan købe plads til annoncer. Mange vælger at gå med det oplagte valg, som f.eks. Facebook eller Instagram, men det er ikke altid det bedste valg for din virksomhed. LinkedIn er en platform, der kan noget andet end mange andre platforme.

LinkedIn – en oplagt platform til B2B annoncering

Hvis din virksomhed er fokuseret på business to business handel, så skal du naturligvis også fokusere på business to business marketing. Til netop dette er LinkedIn en mere oplagt platform end f.eks. Facebook og Instagram, da LinkedIn er en seriøs platform, der har fokus på businessverdenen. Der er stor tillid til platformen, hvilket gør den endnu mere brugbar i forhold til business to business handel. Mulighederne på LinkedIn er store, da man kan lave specifik marketing, der rammer forskellige virksomheder. Førhen fungerede LinkedIn annoncering desværre ikke så godt og var meget dyrt, og derfor har det ikke haft det bedste ry. Det er der dog blevet ændret på, og LinkedIn annoncering har utrolig stort potentiale i dag. Læs mere om LinkedIn Annoncer her.

Bliv klogere på LinkedIn som platform

LinkedIn er et socialt netværk, der har fokus på at forbinde professionelle sammen og på den måde give muligheder for at fremme karrierer. LinkedIn er et sted, hvor du kan ”linke” med dine kollegaer, venner, chefer for at få et større netværk. Jo større netværk, jo bedre muligheder har du for at finde nyt job eller nye ansatte, hvis det er hvad du søger.

 

LinkedIn bruges nærmest udelukkende i professionelle sammenhæng, hvilket har gjort den utroligt populær. LinkedIn har netop ikke forsøgt at fange alle brugere ligesom Instagram og Facebook. LinkedIn har holdt ved sit koncept, og har kun arbejdet på at forbedre konceptet. Da LinkedIn henvender sig til et mere specifikt brugerpublikum, så er det naturligvis ikke lige så populært som de platforme, der forsøger at fange alle. Der er dog fordele ved ikke at forsøge at fange alle. LinkedIn skaffer muligheder mere end nogle andre sociale platforme, og det er hvad har gjort den populær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *