Spring til indhold

Vil du gerne opnå bedre placeringer?

  • af

Dengrønnetallerken.dk er en blog, der skriver om bæredygtighed og erhverv. Læs mere om bloggen her.

 

På Dengrønnetallerken.dk kan du læse om bæredygtige forretningsmodeller og danske virksomheder, der på den ene eller anden måde arbejder med bæredygtighed eller natur. Den grønne omstilling bliver kun mulig, hvis stater, private aktører og erhvervslivet samarbejder om at sætte og indfri ambitiøse målsætninger for reducerede udledninger. Det er ofte erhvervslivet, der udvikler ny teknologi, som kan hjælpe os på vej til grønnere verden. Stater og internationale sammenslutninger som fx EU kan sætte fælles målsætninger og indføre reguleringer og love, der fx gør det mere rentabelt for virksomheder at tænke grønt eller ved lov gør det sværere for erhvervslivet at fortsætte den klimabelastende praksis. Indimellem ser man eksempler på, at erhvervslivet går foran staterne med langt mere ambitiøse mål eller branchesammenslutninger, der kræver strengere reguleringer fra staterne. Hvis du driver en virksomhed, som prøver at ændre verden til det bedre, så er det selvfølgelig vigtigt, at du tænker over digital marketing. Uden digital marketing opdager kunderne slet ikke, at din virksomhed findes, og så kan det være lige meget med alle de gode intentioner. Hvis du gerne vil opnå bedre placering på søgemaskinerne, så skal du bruge linkbuilding og SEO. SEO står for Search Engine Optimization og det er en marketingsform, der får din webshop højere op på listen, når man søger på bestemte søgeord.

Online marketing er ikke til at komme udenom

Alle ambitiøse virksomheder i 2021 bør tænke på digital marketing og linkbuilding. Kunderne er på nettet, så det bliver virksomhederne også nødt til at være. Der findes mange forskellige måder at udvikle en god marketingsstrategi på, men man kommer ikke uden om SEO og linkbuilding. Linkbuilding er en helt normal praksis inden for erhvervslivet, og det har en effektiv indvirkning på omsætningen. Når man søger på et produkt eller en tjeneste på nettet, så klikker man oftest kun på de øverste resultater og meget sjældent går man videre til næste side med søgeresultater. Så hvis du gerne vil have besøg på din webshop, så er linkbuilding en god metode. Der findes forskellige måder at udvikle en stærk strategi for online marketing på, og de sociale medier er også en vigtig platform for reklamer og annoncer. De flestes mennesker er på de sociale medier og bruger lang tid derpå, så hvis man gerne vil have deres opmærksomhed, så er det derigennem. På Dengrønnetallerken.dk kan du læse om forskellige danske virksomheder, der arbejder inden for bæredygtighed, natur, have og sundhed og det kan måske give dig inspiration til at udvikle din egen virksomhedsmodel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *