Spring til indhold

Linkbuilding er med til at vækste webshoppen filterlageret.dk

  • af

Det er i dag meget mere populært, end det nogensinde har været at drive en webshop. Der er nemlig mange, der har set sig en god mulighed i denne form for handel, hvorfor det også har været en ideel ting at kaste sig over, hvis man har drømt om det selvstændige liv. Med en webshop kan man nemlig nyde et liv med lidt mere frihed og spontanitet, idet man er sin egen chef, men det er også noget, der stiller krav, hvis man skal gøre det til sin levevej. Og derfor er det vigtigt, at man investerer i blandt andet online marketing. Du kan se mere på filterlageret.dk

Hvad er linkbuilding?

Her er der nemlig tale om en lang række discipliner, der sørger for, at ens budskab bliver spredt ud online, således man bliver hørt af sin målgruppe. Det er sådan, man får opmærksomheden, og det er sådan, at man får drevet noget trafik ind på en webshop. Og det er præcis den trafik, der er behov for, således der kan laves en god omgang konverteringer – det vil sige besøgende, der ender med at blive til betalende kunder.

Derfor er der især én disciplin inden for online markedsføring, som du bør vende dit blik mod – og det er linkbuilding.

Hvorfor er det en god ide med linkbuilding?

Her er der tale om din mulighed for at få links til din hjemmeside til at ligge ude i det online univers. Det vil sige, at der i løbet af nogle små tekster, der publiceres på alt fra mode- og boligsites til nyheds- og bilsider bliver indsat op til flere links, der sender folk ind til din hjemmeside, og på den måde får du trafik fra andre sider.

Der bygges så at sige en bro mellem forskellige online sider, og det er også derfor, at der her er tale om linkbuilding.

Hvad betød linkbuilding for filterlageret.dk?

Og det er noget, der kan føre til meget store succes. Det er for eksempel noget, som webshoppen, filterlageret.dk kan skrive under på. Her er der nemlig tale om et firma, der er gået fra at sælge produkter til få brugere til pludselig at blive en meget succesfuld forretning.

Der er blevet lavet nogle gode og SEO-mæssigt velformlerede tekster, og de er blevet lagt ud på de rette sider, og så er det ellers bare strømmet ind til Filterlageret med en masse nye leads, der har set en relevans i et ellers svært-omsætteligt produkt.

Skriv de rette tekster og publicer dem på de rigtige sider

Filterlageret har således formået at fange den helt rette målgruppe med et godt budskab, der har gjort, at de har set en nødvendighed i de produkter, der sælges på webshoppen. Mange ved for eksempel ikke, at de skal sørge for at skifte deres filter, og fordi der gennem linkbuilding-tekster blev gjort opmærksom på det blandt andet gennem tekster, der fortæller om et godt indeklima, rengøring og allergier, så er der nu flere, der vælger at købe et godt filter hos Filterlageret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *