Spring til indhold

Gør din WordPress hjemmeside hurtigt simpelt

  • af

En hurtig hjemmeside er alfaomega anno 2021, Google Core som er en af Googles nye opdateringer, slår hårdt ned på websites som ikke loader hurtigt. Derfor er det udtrolig vigtigt man arbejder med hastigheden på ens website.

WP Rocket er markedets bedste caching plugin

7 Grunde til du skal bruge WP Rocket på din hjemmeside.

  1. WP Rocket er det bedste caching plugin til WordPress
  2. Det fremskynder dit websted, øger din SEO og sparer dig penge på hosting
  3. WP Rocket optimerer dit websted ved at kombinere to plugins i én kraftfuld pakke
  4. Det første plugin cacher statiske filer som billeder, CSS eller JavaScript
  5. Det betyder, at når en bruger besøger dit websted, vil de få hurtigere indlæsningstider, fordi alle de statiske filer allerede er gemt i cache på deres computers harddisk
  6. Lazyload af dine billeder, så de først loades når man ruller ned på dit website
  7. Du kan nemt sætte CDN op, fx cloudflare eller CDNbunny som er noget billigere og du betaler kun for den trafik der kommer og ikke et månedligt beløb.

Hosting, er en anden vigtig faktor

Alt efter hvilken størrelse dit website er, og hvor meget trafik der kommer ind, skal du se om du har en shared altså en delt server med 1000 andre hjemmesider. Eller om du kører på en dedicated server altså din egen.

Der der er vigtigt når man vælger hosting firma, da det er oppe tiden er minimum 99% gerne over, det betyder at din hjemmeside er oppe 99% af tiden. De har live support, så du ikke skal vente timer eller dage på at få svar når du skal bruge et svar. Selvfølgelig gratis SSL-certifikat, 1-klik WordPress install.

Derfor anbefaler vi altid Siteground til WordPress hjemmesider, de er eksperter indenfor feltet og deres oppe tider er blandt de bedste på markedet, de har lynhurtigt svartider. Hvis dit website går ned undersøger de tingende med det samme – derfor er det også en fordel at vælge nogle at de større firmaer når man vælger hosting udbyder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *