Spring til indhold

Skal man starte en tech-virksomhed i Dubai?

  • af

De seneste par er der blevet mere og mere populært at starte virksomheder op i Dubai. Det kan der være mange forskellige grunde til. Der er mange fordele ved at starte sit firma i Dubai, men der er selvfølgelig også nogle ulemper ved at starte sin virksomhed i Dubai. Herudover ser man også at teknologien fylder mere og mere i vores hverdag. Derfor kunne man godt overveje at starte en tech-virksomhed også, og måske man overvejer, om man skal have den i Dubai.

Der er ingen indkomst- og selskabsskat i Dubai

En af de mange fordele ved at starte sin virksomhed i Dubai er, at man ikke skal betale hverken indkomst- eller selskabsskat, hvis man har sin virksomhed i Dubai. Det betyder, at ens regnskab og økonomi selvfølgelig vil have det en del lettere, da man ikke skal betale en masse penge i skat. Det er dog vigtigt, at man har styr på reglerne på dette område, da man måske ikke er omfattet af en skattelov i Dubai, så kan nogen godt være omfattet af de danske regler, hvilket betyder, at man skal betale skat i Danmark.

Markedet i Dubai er meget stærkere end i Danmark målt på købekraft

Der bor rigtig mange mennesker i Dubai. Herudover hvis man så tager hele landet med, så vil man hurtigt kunne se, at man har med et større marked end hvad man kender fra Danmark. Det skal herudover også nævnes, at folk i Dubai generelt har en større købekraft. Der er generelt flere penge at hente på markedet i Dubai, da købekraften hos de lokale beboer er langt større end hvad den er i Danmark for eksempel.

Billig arbejdskraft – kan dog også blive en stor hæmsko for ens virksomhed

En anden rigtig stor fordel ved Dubai er, at man kan få meget billig arbejdskraft. Det betyder, at man ikke har nær så store udgifter til løn, som man måske ville have i Danmark. Man kan derfor nemmere lave et overskud, da ens udgifter ikke vil blive lige så store. Man kan også nemt skabe en stor motivation hos arbejderne ved at tilbyde en løn lidt over markedslønnen. Det kan dog også være en stor ulempe, hvis man har billig arbejdskraft. Der er de seneste år kommet meget fokus på etikken i virksomhedernes produktion eller andet, hvilket kan skade salget, hvis kunderne ikke mener man behandler sine arbejdere ordentligt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *