Spring til indhold

Paintball er et pusterum fra hverdagen

  • af

Få et pusterum fra den gængse hverdag, og slå dig løs på paintball banen med dine venner. Det er en aktivitet, der virkelig få blodet til at ruse, og adrenalinen til at pumpe. For at lege er ikke kun for børn, voksne kan også have stor glæde af at lege en gang imellem. Paintball er i høj grad at lege, da man lever sig ind i en fiktiv verden for en stund.

Mange siger, at det gør ondt at spille paintball. Det er rigtigt at man kan mærke det når man bliver skudt, men det er vigtigt, at man har en skudsikker vest på under spillet. På den måde kommer ingen til skade, imens kuglerne stadig kan ramme hårdt, så det føles ægte. Læs mere om skudsikreveste her.

Kvalitet af udstyr

Det er vigtigt med sikkerhedsudstyr af høj kvalitet, så ingen kommer til skade. Ved at sikre sig at knæbeskyttere, briller, stiksikker vest og skudsikker vest er af højeste kvalitet, sikrer man sig at paintball bliver en god oplevelse for alle der er med.

Selvom man er iført skudsikker vest når man bliver ramt af et skud, kan det stadig godt gøre ondt. Det skyldes at de stærke fibre i vesten fordeler kraften fra skuddet, så det ikke kun mærkes der hvor man bliver skudt, men i et større område. På den måde kan man holde ud af blive skudt af kuglerne. Malingen splatter ud når man bliver ramt, og det gør, at det er tydeligt, at man er ramt.

Uden skudsikker vest ville paintball ikke være for enhver. Derfor er det også vigtigt, at man finder et firma der bruger veste af højeste kvalitet. Jo højere kvalitet, jo større sikkerhed, og jo mere sikker kan man være, på at skuddene ikke kommer til at gøre mere ondt end de skal. Det er jo vigtigt, for man skal gerne kunne slappe af, og have det sjovt med sådan en aktivitet.

Leje eller køb af sikkerhedsudstyr

Det er de færreste der har behov for at købe deres eget udstyr. Det kan være en fordel, hvis man spiller en gang om måneden eller mere. Så kan det nemlig blive dyrt at leje skudsikker vest og briller hver eneste gang. Hvis man vælger at købe sit eget udstyr, skal man være opmærksom på, at de dyreste veste er lavet til beskyttelse mod skud med pistol og gevær. Det er ikke nødvendigt at anskaffe sig så dyr en vest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *