Spring til indhold

Herre smykker i en digital marketing verden

  • af

Hvis du går på de sociale medier i dag, vil du formentlig blive ramt af flere 100 reklamer i løbet af en dag, og mange af dem vil formentlig være baseret på din interesse. Hertil vil du formentlig få smykker i din feed og så tænker du så “Jamen det ikke min interesse”. Nej det er korrekt, at det ikke nødvendigvis er din interesse. Men hvis vi ser på markedsandelen af virksomheder i Danmark, uddeler smykkebranchen faktisk en ok stor del af dette. Hvilket vil sige flere vil forsøge at ramme dig, da de forsøger at brande sig selv.

Hvis du var en mand tænkte du måske “jeg går slet ikke med smykker”. Nej det muligvis korrekt, men mange brands forsøger altid at ligge top of mind. I en verdenen som den i dag, hvor digital marketing spiller så stor en rolle. Så er du nødt til som smykke selskab at blive vist overalt, ellers vil din konkurrent formentlig få salget hvis du overvejer en gave eller at prøve smykker selv. Herre smykker er i dag især blevet en stor ting i den digitale marketing verdenen, ikke kun pga de mange brands der er kommet frem. Men fordi mange tøjmærker også er begyndt at lave dem og sælge dem under eget mærke. Vi ser det i især hos forhandlere, samt de helt store brands som du helt sikkert kender allerede.

Men den digitale marketing verdenen for smykker ændre helt sikkert hvordan vi ser på herre smykker i dag, og sammen med så mange andre vil der komme flere og flere købere. Hertil vil der formentlig også komme flere butikker, netbutikker, forhandler, produktioner og andet som høre til smykke branchen og forhåbentlig vil det blive taget godt imod.

En netbutik hvor en digital marketing strategi virkelig har givet noget er Jewls.dk. De har efter 1,5 år og forsat tællende forsøger/forsøgt at sætte deres vision ind hos herre i Danmark. Deres vision er “Vi startede Jewls, med den vision om at levere kvalitets smykker, til priser alle kan være med på. Vi har siden vores åbning arbejdet hårdt for at tilbyde smukke, trendy smykker, der er unikke, interessante og behagelige.” og de arbejder hårdt på det hver dag kan man tydeligt se. Men sidder du som digital marketing specialist og ønsker at se eller få inspiration for nogle som klare sig godt i en branche med hård konkurrence, kan man med fordel besøg Jewls.dk som sælger herre smykker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *