Spring til indhold

3 fejl som de fleste laver i SEO

  • af

Der er utroligt mange faldgruber, som man kan falde i, når man skal have lavet SEO til ens virksomhed eller hjemmeside. Det er selvfølgeligt enormt ærgerligt, fordi dårlig og fejlfuldt SEO arbejde virkelig kan være med til at ødelægge indkomsten eller trafikken til din side, hvilket naturligvis er langt fra optimalt, når man gerne vil tjene penge på den.

Hvis du derfor er ny til SEO-arbejde, og de gerne vil undgå nogle af de værste fejl, som man kan begå, så læs med her. Her får du nemlig tre eksempler på fejl, som de fleste laver i deres SEO-arbejde.

1. Dårlig mobiloptimering

Det lyder måske skørt, når man tænker på, at rigtig mange mennesker i dag surfer langt mere på nettet på deres telefoner end på deres computere, men en af de fejl, som mange begår i relation til SEO-arbejde, er, at de ikke får optimereret siderne ordentligt til mobilerne. Det skaber det uheldige resultat, at Google ikke anbefaler de sider, som har dårlig mobiloptimering, til surferne på telefonerne.

Hvis din side dermed ikke er mobiloptimeret, så kan det altså hæmme sidens fremkomst i søgeresultaterne, hvilket er enormt ærgerligt. Sørg derfor at prioritere dette, så du ikke går glip af clicks på grund af det.

2. Dårlige keyword-analyser

Enhver som har bare en lille smule kendskab til SEO-arbejde er klar over, hvor vigtige keywords er – og hvor vigtigt det er at have de rigtige keywords inkorporeret. Desværre er der dog stadig rigtig mange, som ikke formår at få lavet gode nok keyword-analyser, hvormed de ender op med de forkerte eller i hvert fald mindre optimale keywords i deres tekster.

Sørg derfor for at tænke dine keywords grundigt igennem – og søg evt. selv på nettet for at få en ide om, hvad din målgruppe søger på, såvel som hvordan de søger på det. Så er du sikker på, at trafikken til din side nok skal blive bedre.

3. For dårlige tekster

Noget af det, som mange sider lider under, er, at deres SEO tekster generelt er alt for dårlige. Der kan være mange ting galt med sådanne tekster – både dem som kan ses, og dem som ikke kan. Derfor kan det altså være en fordel for dig at vælge et dygtigt tekstforfatterfirma, såsom Seo Horsens til at skrive dine tekster, sådan at du er sikker på, at det bliver gjort ordentligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *