Spring til indhold

De bedste og mest effektive gratis linkbuilding muligheder

  • af

Gratis linkbuilding forveksles ofte med links af mindre god kvalitet fra f.eks. fora og linkkataloger, men sådan behøver gratis linkbuilding ikke at være. Der findes nemlig mange gode muligheder for at få gratis kvalitetslinks og får du 4 ideer til hvordan plus en lille bonus til sidst.

Linkbytte

Min absolutte favorit til gratis kvalitetslinks er linkbytte. Her kan du ofte få rigtig gode backlinks til dit site fra reelle sites med god trafik, relevant indhold og høj autoritet. Forhør dig i forums på nettet eller i facebook-grupper om linkbuilding, om nogle vil bytte links med dig.

 

Den eneste hage der er ved denne mulighed er at du skal have noget at bytte med. Det betyder også at jo bedre et website du har, des bedre et link kan du få tilbage. Er du helt ny og vil gerne bruge denne metode til gratis linkbuilding, så er det en god idé at vente til du har lavet nogle andre gratis links el. har en del trafik til din side, så kan du nemlig få mere igen.

Gæsteindlæg

Det er ikke så udbredt som det har været, men gæsteindlæg kan stadig være en effektiv metode til linkbuilding. Det bliver ikke gjort så meget i det offentlige som tidligere, men man kan altid forsøge at forhøre sig i sit netværk el. forskellige marketing communities.

 

Det gode ved et gæsteindlæg er ligesom med linkbytte at du ofte for gode backlinks fra meget relevante sider, med trafik og autoritet. Du kan også være heldig at få gæsteindlæg på nyere sider der skal indhold på, og som der bliver arbejdet meget med efterfølgende. På den måde får du et gratis link på en fremtidig autoritær hjemmeside.

Mærkningsordninger

Der er efterhånden dukker en del såkaldte “mærkningsordninger” op, hvor du kan få et link fra en lang liste med links, hvis du indsætter et mærkat på din hjemmeside med link tilbage til mærkningsordningens hjemmeside. Selvom dette ikke er den mest optimale måde at lave linkbuilding på, så kan det være effektivt til at helt nye sider i forhold til at få dem indekseret og få den første trafik.

 

Et eksempel på en sådan mærkningsordning er plastikihavet.dk, hvor du kan tilmelde dit website, indsætte mærket eksempelvis på din “om os”-side og på den måde få et link til din forside.

Der er mange andre gratis linkbuilding muligheder, herunder forum links, hvor du deltager aktivt i relevante forums og linker til dit site, profil-links hvor du opretter profiler på forskellige sites og linker til dit website og kommentar links hvor du kommenterer på blogs og hjemmesider med relevant indhold i forhold til dit eget site., men ingen er så gode som dem jeg har nævnt herover. Du kan læse alt om gratis linkbuilding her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *