Spring til indhold

4 grunde til hvorfor webdesign er vigtigt

Hvis der kun blev givet 15 minutter til at læse indhold, ville 66 procent af folk foretrække at se noget smukt designet i stedet for noget enkelt og enkelt. Dit websteds design er en vigtig del af din online markedsføringstilstedeværelse. For at bygge en bedre professionel hjemmeside til din virksomhed, skal du forstå vigtigheden af webdesign.

 

Når du overvejer at redesigne dit websted, undrer du dig måske over vigtigheden af webstedsdesign. Hvordan påvirker det dit publikum og din virksomhed? Lad os se på fire grunde til, at webdesign er vigtigt.

 

1. Det sætter det første indtryk

Når dit publikum besøger din hjemmeside, giver det dem deres første indtryk af din virksomhed. De vil bedømme din virksomhed inden for få sekunder. På disse første få sekunder vil du gerne have en positiv indflydelse på dit publikum.

 

Hvis din hjemmeside ser utiltalende eller forældet ud, vil dit publikum straks få et negativt indtryk af din virksomhed. De vil ikke finde din hjemmeside tiltalende, hvilket afholder dem fra din side. Du går glip af kundeemner, fordi de forlader din side til en konkurrents side.

 

Webdesign er vigtigt, fordi det påvirker, hvordan dit publikum opfatter dit brand. Det indtryk, du gør på dem, kan enten få dem til at blive på din side og lære om din virksomhed eller forlade din side og henvende sig til en konkurrent. Et godt webdesign hjælper dig med at holde dine leads på din side.

 

2. Det hjælper din søgemaskineoptimeringsstrategi (SEO)

Mange webdesignelementer og -praksis påvirker, hvordan du publicerer indhold på dit websted, hvilket igen påvirker, hvordan søgemaskinespiders crawler og indekserer dit websted.

 

Dette er en ting, du ikke har råd til at ødelægge. Hvis dine on-page SEO-fundamentaler ikke er i orden, vil du kæmpe en kamp op ad bakke for synlighed fra starten.

 

Bortset fra hvordan indhold udgives på dit websted, kan visse webdesignelementer direkte påvirke SEO i sig selv. Webdesign kan være svært at forstå, hvis du ikke er bekendt med, hvordan det fungerer, men for at sige det enkelt, skal din kode være SEO-venlig.

 

Den bedste måde at sikre korrekt webdesignpraksis (og efterfølgende søgemaskinesynlighed) er at samarbejde med et webdesignbureau, der inkluderer SEO-tjenester.

 

3. Det sætter indtrykket for kundeservice

Folk kan vurdere, hvordan du vil behandle dem ved at se på din hjemmeside. Dit design giver dem indsigt i, hvordan du ser dit publikum. Hvis du ikke lægger nogen indsats i dit websteds design, ved dit publikum, at du ikke vil bruge kræfter på at hjælpe dem.

 

Din hjemmeside er som en kundeservicemedarbejder. Hvis dit websted er lyst, moderne og indbydende, vil dit publikum føle sig mere velkommen på din side. Du vil give indtryk af, at du er åben og imødekommende over for nye mennesker, der besøger din hjemmeside.

 

På den anden side får en forældet og utiltalende side din virksomhed til at fremstå kold og afsides. Folk ønsker ikke at tjekke en virksomhed, der ikke værdsætter dem nok til at give et godt førstehåndsindtryk.

4. Det bygger tillid hos dit publikum

Folk stoler ikke på dårligt designede websteder. Hvis de ser dit dårlige design eller oplysningerne ser forældede ud, vil de ikke stole på dit websted. De ser muligvis dit websted som snusket eller lyssky, fordi du ikke har et opdateret webdesign.

 

Tænk på en person, der ønsker at placere en masseordre hos en produktionsvirksomhed. De bruger en enorm mængde penge, hvilket betyder, at hvis dit webstedsdesign til fremstilling ikke giver tillid, vil de finde en anden virksomhed til at opfylde deres ordre.

 

På den anden side signalerer et professionelt websted tillid til dit publikum. De vil stole på din virksomhed og føle sig trygge ved at tjekke det nærmere.

 

Det er vigtigt at skabe tillid til dit publikum, så de forbliver på dit websted. Når besøgende bliver på dit websted længere, skaber du flere muligheder for din virksomhed til at fange disse kundeemner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *