Artikler

Er billig linkbuilding pengene værd?

  • af

Linkbuilding er en vigtig disciplin inden for SEO (søgemaskineoptimering), og priserne på linkbuilding kan være meget forskellige. Nogle tager ikke så mange penge for det, mens andre virkelig har høje priser. Er der forskel på kvaliteten? Ja, det er der nok. Det kan være, at du får links fra advertorials, som er meget dyrere end links fra artikler på blogs.Læs mere »Er billig linkbuilding pengene værd?

Sådan skriver du om digital marketing og kondomer

  • af

Digital marketing er kort og godt sagt markedsføring der foregår online. Det er den nemmeste og hurtigste platform, hvorpå du kan skabe kendskab til din virksomhed, dine ydelser, dit produkt, dit brand eller dig selv. Internettet og teknologien er blevet en stor del af hverdagen og mange aspekter af vores liv er blevet digitaliseret. Statistikker viser at 88% af folk mellem 15 og 89 år er online hver dag eller næsten ihvertfald, sådan cirka mellem 5-7 dage om ugen. Der ses en stigende tendens i at være online og derfor er dette stedet, hvor du kan markedsføre bedst. I denne artikel kan du læse mere om det og konsekvenserne det kan have at være lidt for hurtig.Læs mere »Sådan skriver du om digital marketing og kondomer

Grunde til at SEO er så vigtigt for din virksomhed

  • af

For nogle er SEO en selvfølge, men for mange andre er SEO noget teknisk, som man ikke helt forstår. Det er også meget forståeligt, da det er et teknisk begreb, som kræver lidt baggrundsviden, men i bund og grund er ideen bag SEO meget simpel. I denne artikel vil vi forklare hvad SEO er, samt komme med en række grunde til at SEO er enormt vigtigt for din virksomhed.

Læs mere »Grunde til at SEO er så vigtigt for din virksomhed

3 tips til effektiv linkbuilding

  • af

I 2021 er links til dit website stadig blandt en af de mest afgørende faktorer, når det kommer til at rangere på Google. Dog kan du ikke bare spytte en masse links ud på en masse hjemmesider og forvente at rangere højt inden for ganske kort tid. Nej, der skal skal nogle særlige strategier til, så det bliver så naturligt og stærkt som muligt.

Læs mere »3 tips til effektiv linkbuilding